lördag 23 januari 2010

2a middagen, Tema Choklad, 16 februari 2007

Hemma hos Maria. Denna gång hade vi utökat klubben med två nya medlemmar Katrin och Linda. Vi var nu Annika, Jessica, Katrin, Linda, Maggan och Maria. Menyn bestod av: Förrätt (Annika & Katrin): Toast med cholkadtapenade och getost. Huvudrätt (Linda & Maggan): Chilistark biffgryta med choklad. Det gjordes även en vegetarisk variant med veggiebitar. Tillbehör: Sallad, potatis och sambal oelek. Efterrätt (Jessica & Maria): Chokladfondue med frukt. Vin: Roodeberg KWW.

Denna gång införde vi omdöme om rätterna. Kivi och mörkcholkad i fonduen var ingen bra kombination. Chokladgrytan med kött var mer mustig än den med veggiebitar. Förrätten var mycket god och lätt att göra. Allt som allt var det ten tung middag, men väldigt god. Cholkad mättar bra!

Denna gång spånade vi om namn på klubben. Förslag var:
- Vilse i pannkakan
- Läckerbönorna
- Spättorna
- Kocklandslaget
- Palt & Spettekaka
- The Swedish Chef
- Vita bönorna
- Glada köket
- Mattriumfen
- Finsmakarinnorna
- Mat & skratt
- Matfestivalen
- Mattanterna

Preliminärt kallar vi oss för Mattanterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar