Hemma hos Lotta
Fördrink: Isbjörn, ishavsdipp med isberg
Förrätt: Linda
Laxtartar med mascarpone- och sparriscreme, toppad med svart/rysk kaviar
Omdöme
Excellent, mascarponekrämen mycket god, välkomponerade smaker, tillagad i norrländsk tysthet
Huvudrätt: Jessica & Helene
Krabba med hemmagjord aioli och skaldjurssås
Omdöme
Fantastisk krabba (från Hav), efter evigheters vispande blev även ailolin ätbar, god skaldjursröra
Dessert: Annica och Maria
Glassigloo med eskimåvakt, toppad med citrusrostade kokosflingor och nalle-puh-honung
Omdöme
God, välanpassad för en dam liten i maten, mycket god sås!
Recept:
Förrätt (8 portioner)
600 gram rökt lax
300 gram vit sparris
150 gram mascarpone
1/2 pressad citron
salt
vitpeppar
3 st tomater solrosskott
olivolja
100 gram svart kaviar
Nästa träff:
Hos Linda - tema Science Fiction
Förrätt: Lotta & Annica
Huvudrätt: Maria & Jessica
Dessert: Helene
fredag 5 november 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar